Over Dex & Pep

Leer ons kennen!

Op deze pagina “Over Dex & Pep” willen wij ons graag aan jullie voorstellen!

Wie zijn wij?

Wij zijn twee broers; Derk (links) en Pepijn (rechts) met een passie voor sneakers. We komen uit Veghel en verkopen de sneakers aan klanten uit Nederland en België. Samen zijn we in september 2020 ons bedrijfje gestart en doen we dit met veel plezier naast onze studies.

De sneakers die Dex & Pep verkoopt zijn vaak uitverkocht bij de reguliere webshops. Via verschillende resellers kunnen consumenten de sneakers voor een (vaak zeer hoge) prijs alsnog kopen. Daarnaast zijn er veel namaak producten op de markt en is het soms lastig om deze nepproducten de herkennen.

Wat biedt Dex & Pep?

Dex & Pep biedt exclusieve sneakers aan voor een betaalbare prijs en levert alleen originele sneakers van hoge kwaliteit. Wij controleren de sneakers dus op echtheid en kwaliteit.

 

Contact

Op Social Media (Instagram, Facebook en TikTok) zijn wij actief en maken we graag mooie foto’s en filmpjes van de producten. Regelmatig houden we winacties voor bepaalde populaire sneakers, houd onze Instagram dus goed in de gaten!

Via Social Media of via onze mail kunt u uw mening laten horen en eventuele opmerkingen of tips zijn altijd welkom! Daarnaast staan we open voor samenwerkingen met andere bedrijven.

Consumenten en bedrijven kunnen ons bereiken via Social Media (Instagram, Facebook en Tiktok), de Livechat op de website of per mail: dexnpep@hotmail.com. We reageren snel op alle berichten en proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun zoektocht naar de perfecte sneaker. Onze Livechat en Instagram-chats dagen per week bereikbaar, stel uw vraag dus niet langer uit!

De aankopen kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Het retourbeleid is onderaan deze pagina te vinden. Heeft u een vraag over het retourbeleid? Klik dan op de chatfunctie! Bent u op zoek naar een specifieke sneaker? DM ons uw schoenmaat!

Veel plezier met jullie nieuwe sneakers!

 

Groetjes, Dex & Pep