Derk over ontstaan DexnPep

Exclusieve sneaker winkel

Mijn naam is Derk van der Horst, ik ben 23 jaar oud en kom uit Veghel. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Mijn interesses liggen bij sport, ondernemen en sneakers verzamelen. Ik heb dit jaar een minor gevolgd genaamd: Winkel en Retailmanagement omdat ik vorig jaar samen met mijn broer Pepijn gestart ben met het verkopen van sneakers via social media. Door deze minor leerde ik hoe ik een webshop op moest zetten. Ik heb vanalles geleerd over financiën, consumentengedrag en marketing.

DexnPep verkoop van exclusieve sneakers

Onze webshop is een exclusieve sneaker winkel. De sneakers zijn speciaal omdat er van sommige modellen maar een beperkt aantal zijn geproduceerd. De merken die verkocht worden bij Dex&Pep zijn: Jordan, Yeezy, Supreme, Nike en Adidas. Er zijn sneakers beschikbaar voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Het idee

Ik ben gestart met de webshop omdat mijn interesse bij speciale sneakers ligt. Zelf verzamelde ik veel verschillende sneakers. Ik merkte dat het lastig is om deze speciale sneakers te vinden en kwam erachter dat ook veel oplichters actief zijn in deze branche. Er worden helaas veel nepproducten verkocht. Door authentieke sneakers in te kopen en te verkopen kwam ik samen met Pepijn tot het oprichten van het bedrijf Dex&Pep.

In de loop van de tijd hebben we met Dex&Pep een netwerk opgebouwd waarmee we contact hebben kunnen leggen bij verschillende winkels om sneakers in te kopen. Als bedrijf zijn werken we graag klantgericht: vragen van consumenten zijn altijd welkom. Klanten die opzoek zijn naar een bepaalde schoen kunnen bij ons een aanvraag doen en dan kopen we de sneaker in. Daarnaast bieden we de nieuwste exclusieve paar sneakers aan op de webshop.

We zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de kwaliteit en authenticiteit van sneakers. Bij Dex&Pep kan je ervanuit gaan dat alle schoenen authentiek zijn.

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.