Over ons

Welkom bij Dex&Pep, dé webshop voor exclusieve sneakers. Wij zijn twee broers die een grote passie delen voor sneakers en streetwear. Bij ons vind je een uitgebreide collectie exclusieve sneakers van verschillende merken, waaronder Nike, Adidas, Jordan en meer.

Ons doel is om jou te voorzien van topkwaliteit sneakers tegen een eerlijke prijs. Zoek je bijvoorbeeld naar limited edition sneakers, retro modellen of sneakers in bijzondere kleuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om de sneakers die je graag wilt hebben te vinden, en dat sommige retailers hoge prijzen rekenen voor exclusieve modellen. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij Dex&Pep kun je erop vertrouwen dat alle sneakers die we aanbieden zorgvuldig zijn gecontroleerd voordat we ze naar jou verzenden. We zijn namelijk van mening dat iedereen recht heeft op topkwaliteit sneakers zonder dat daar een hoog prijskaartje aan hoeft te hangen. Bovendien bieden wij gratis verzending en retourneren aan binnen Nederland.

Heb je vragen over onze producten, de bestelprocedure of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder. Bestel je bij ons, dan ontvang je jouw exclusieve sneakers binnen enkele werkdagen.

Bij Dex&Pep staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots op de positieve recensies die we van onze klanten ontvangen. Wil je zelf ervaren waarom onze klanten zo tevreden zijn? Bekijk dan snel onze collectie en bestel vandaag nog jouw exclusieve sneakers!

We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze sneakers als wij!